+36 30 99 22 245 | ENC bérlés ügyében hívja a +36 70 41 05 808 számot! info@azuretravel.hu

HAJÓÚT

Hajóutak a világkörül

 

Ha eggyel nagyobb járműben gondolkodsz, mint egy vitorlás hajó, akkor válassz utazást egy gyönyörű óceánjáró hajón!
Hajós utak, tengeri útvonalakon a világ minden táján! A világkörüli utak mellett olyan különleges helyszínekre is foglalhatsz, mint Tahiti, Hawaii, Ausztrália és Új-Zéland, Ázsia, Dél-Amerika, Falkland-szigetek vagy akár az Antarktisz.

Nézd, milyen sok hajótársaság ajánlatai közül választjuk ki a számodra legjobbat: Norwegian Cruise Line, Carnival Cruise Line, Princess Cruises, Holland America Line, Pullmantur, Cunard, Windstar Cruises, Seabourn, Variety Cruises, Celestyal Cruises.

Bízd ránk magad és megtaláljuk azt az utat, ami minden szempontból a te el képzeléseidhez igazodik!

De, amiből semmiképpen sem engedünk:

Kényelem
A kínálatban szereplő hajók a legnagyobb szállodakomplexumokat megszégyenítő eleganciával és szolgáltatási színvonallal rendelkeznek.

Sokszínűség
Az utazás során akár több földrész legnagyobb városaiban fogsz kikötni, ahol megismerheted az egyes országokra jellemző pezsgő kikötői és városi életet, de, ahol kihagyhatatlan, ott az egyes természeti látnivalókat barangolhatod be! Jártál már valóban érintetlen szigeten, ahol csak te és a nyugodt természet vagytok?

Aktív pihenés és wellness
A hajók fedélzetén wellness és spa szolgáltatások, sportolási lehetőségek, vízi vidámparkok, bárok, exkluzív éttermek, mozik és színházak gondoskodnak róla, hogy soha ne unatkozz, és bármelyik hobbidnak hódolhass!

Nagy választék
Több ezer ajánlat közül válogatunk, hogy a megfelelőt találhassuk meg. Keressen minket bizalommal!

Családbarát
Ha gyermekeiddel együtt utazol, a legtöbb hajón olyan animációs programok elérhetők, amelyek a legkisebbek figyelmét is lekötik, továbbá számos gyermekmedence, játszótér ás játszóház is található a hajók fedélzetén.